top of page

Казвам се Теодора Николова и съм дигитален артист

ТОША е артистичният ми псевдоним, който се роди съвсем на шега като препратка към прякор от детството ми. Хареса ми веднага щом го произнесох и реших да остане официалният ми псевдоним.

Дигиталното рисуване стана моята най-голяма страст и постепенно измести традиционните методи, които използвах на по-ранен етап. Използвам таблетите на Wacom съвместно с програмите Photoshop, Sketchbook Pro и Blender.

profilepic1.jpg

Изкуството за мен е начин да направя хората щастливи

Проекти и Дейности

Дигитални портрети и карикатури по поръчка

Нямате идея как да изберете правилния герой или идея за подарък на ваш близък? Аз ще ви помогна да изненадате близките си с оригинални, забавни и артистични подаръци.

Дизайн на герои, елементи и илюстрации

Ако имате нужда от герои или илюстрации за ваши бизнес идеи, книги, специални подаръци  или илюстрации и дизайн за декорация на празници, детски стаи или други, аз с радост ще ги пресъздам. Нужно ми е само описание с характера на героя, светът, в който живее и целите, които има. Споделете визията, която си представяте и аз ще я превърна в реалност.

Вярвам, че изкуството има за цел да радва, вълнува и да прави живота ни по-лек. Изкуството обаче изисква и своите жертви, отдаденост, труд и постоянство. То притегля като магнит опиянените веднъж от него и не пуска никога само тези, които са готови да платят с времето и сърцето си.

Магията на изкуството

Изкуството е магия, но не като онази в приказките, която никой не е виждал наживо. Изкуството е магията да предизвикаш себе си да създадеш това, което мечтаеш да видиш и почувстваш на този свят. То е реално и е вътре в нас.


 

Комикси, книги и други

В момента работя по създаването на мои собствени истории и книги за деца и възрастни, които ще разкажа предимно чрез множество илюстрации. Работя също и с клиенти, автори на книги и хора в различни бизнес сфери.

bottom of page